Lõunasöögi retseptid

Porgandicapuccino 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 10:38
Püreesupp. Püreesuppe võib tuntud kohvijoogi eeskujul serveerida tassis ja katta piimavahumütsiga. Üllatuslikult läheb kõige paremini vahtu just rasvatu piim; rasvade asemel moodustavad vahuvõrgu proteiinid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
Porgandicappuccino
8 dl vett
400 g porgandeid
1 tl suhkrut
1 tl soola
näputäis jahvatatud muskaatpähklit
veidi sidrunimahla
2 dl 10% rõõska koort
2 dl rasvatut (0,5%) piima

Valmistamine
Keeda porgandid soola ja suhkruga maitsestatud vees pehmeks, töötle püreeks. Lisa koor ja kuumuta keemiseni, maitsesta lõplikult. Mikserda soe piim vahuks, tõsta portsjonite peale. Paku kohe, sest vaht ei säili kuigi kaua.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee