Kiudainerikkad toidud

Ingveriga paprika-õunatšatni 

mimmi, 4. jaanuar 2005, 10:19
Tomati-, paprika- ja õunatšatnile annab eksootilise maitse ingver.

Koostisosad
2 kg tomateid
3 punast paprikat
1 sibul
500 g õunu
4 1/2 dl siidri- või valgeveiniäädikat
350 g fariinisuhkrut
2 tl soola
3 spl sinepiseemneid
2 spl peeneks hakitud ingverijuurt

Valmistamine
Tee tomatite alumisse otsa ristlõige ja kasta need 30 sekundiks keevasse vette. Koori tomatid, lõika neljaks, eemalda seemned ja tükelda. Haki ka paprikad ja kooritud õunad. Sega potis kõik ained ja kuumuta pidevalt segades, kuni suhkur lahustub. Keeda ilma kaaneta keskmisel kuumusel 1 1/2 tundi, sega aeg-ajalt. Tshatni on valmis, kui segu on paksenenud, kuid mitte kuiv. Kalla kuumadesse purkidesse ja säilita jahedas.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee