Kiudainerikkad toidud

Jõhvikatšatni õuna ja sibulaga 

Helen, 4. jaanuar 2005, 10:14
Paku jõhvikasalatit sealiha või singi juurde.

Koostisosad
1 suur õun
2 1/2 dl rosinaid
1 sibul
2 1/2 dl suhkrut
2 1/2 dl valgeveiniäädikat
1 sellerivars
2 dl vett
2 tl kaneeli
1 1/2 tl ingverit
1/4 tl nelki
300 g jõhvikaid

Valmistamine
Koori ja tükelda õunad. Haki ka sibul peeneks. Sega kõik ained omavahel suures potis ja kuumuta keemiseni.
Vähenda kuumust ja keeda väiksel tulel ilma kaaneta 30 minutit, kuni segu on paksenenud.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee