Linnuliha retseptid

Praetud kanakintsud 

Marit, 4. jaanuar 2005, 09:29
Maitsvad kanakintsud

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 kanakintsu
soola
värskelt jahvatatud pipart
1 tl paprikapulbrit
3 sl oliiviõli
pool sidrunit
3-4 rosmariinioksa

Valmistamine
Liha loputatakse külma veega üle, kuivatatakse. Maitsestatakse soola, pipra ja paprikapulbriga. Asetatakse küpsetusplaadile, piserdatakse õliga ja küpsetatakse ahjus 200 kraadi C juures. Sidrun tükeldatakse ratasteks ja asetatakse kintsudele, küpsetatakse veel 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee