Taimetoidu retseptid

Röstitud ja marineeritud paprikakaunad 

Marit, 4. jaanuar 2005, 09:25
Maitsvad paprikaneljandikud.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 punast ja 2 kollast paprikakauna
5 sl oliiviõli
veidi sidrunimahla
soola
värskelt jahvatatud pipart
1 sl peterselli

Valmistamine
Paprikakaunad tükeldatakse neljandikeks, eraldatakse varreosa ja asetatakse küpsetusplaadile kumerusega ülespoole. Grillitakse 10 min ülemisel restil kuni nahk on muutunud tumedaks.
Võetakse välja ja asetatakse külmutuskotti. Mahajahutatuna tõmmatakse nahk maha, seatakse vaagnale ja valatakse üle marinaadiga. Kaunistatakse peterselliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee