Kiudainerikkad toidud

Kevadrohelisest rabarberisalat 

Annely, 4. jaanuar 2005, 08:37
Tervislik ja maitsev hoidis.

Koostisosad
rabarberit
kevad rohelist
vett
ōli
soola
suhkrut

Valmistamine
Võetakse 2/3 osa tükeldatud rabarberit ja ülejäänud osa peenestatud kevadrohelist (naat, põdrakanep, nurmenukk, paiseleht, võilill jm). Pannakse märga keedunõusse kihiti rabarberit, valatakse üle veega (1/3 nõu mahust) ja kuumutatakse keema. Siis lisada veidi õli, 3 l hoidise kohta 1/2 tl soola, 1-5 spl suhkrut. Kuumutatakse veel kord keemiseni ja tõstetakse tuliselt purkidesse ning suletakse õhukindlalt.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee