Kiudainerikkad toidud

Rabarberikompott kitsejuustuga 

Rudolf Visnapuu, 20. mai 2009, 20:26

Koostisosad
4 viilu (paksus 1cm) Kitsejuust
4 viilu Röstsai
KOMPOTT
3 sl Sidrunimahl
1 tk Sidruni riivitud koor
3 vart Rabarber
1 dl Vesi

Valmistamine
Lõika rabarber väikesteks tükkideks. Sulata suhkur poti põhjas vaiksel tulel pidevalt segades, kuni see hakkab pruuniks muutuma. Lisa sinna ettevaatlikult vett ning aja keema. Lisa keevale suhkruveele sidrunikoor, mahl ja rabarberitükid. Keeda vaiksel tulel nii kaua, kuni rabarber on pehme. Jahuta kompott. Kuni kompott jahtub, kuumuta ahi 220 kraadini, pane röstsaiale kitsejuust ning küpseta ahju kõige kõrgemal astmel 5–10 minutit. Serveeri kitsejuustu-röstsai koos rabarberikompotiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee