Küpsetised

Rabarberipirukas 

Marit, 4. jaanuar 2005, 08:29
Süüa võiks pirukat soojana vanillikastmega. Hilissuvel võib lisada mustikaid ja sügisel õunaviile.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g margariini (võid)
2 kl suhkrut
2 muna
2,5 kl jahu
3 tl küpsetuspulbrit
2 kl piima
1 sl vanillisuhkrut
1 l rabarberikuubikuid mustikaid
õunu
kaneeli
suhkrut peale riputamiseks

Valmistamine
Või ja suhkur hõõrutakse vahule, lisatakse sõtkudes munad. Küpsetuspulber segatakse jahuga. Jahu lisatakse vähehaaval taignale (2/3 jahu kogusest võib asendada peene herkulaga või 1/3 osas nisukliidega). Viimasena segatakse ettevaatlikult piim ja taigen, valatakse ahjuplaadile. Tükeldatud rabarber pannakse taignale. Peale raputatakse vanillisuhkrut, soovi korral kaneeli ja suhkrut. Juhul kui on rabarber väga mahlane, võiks peale raputada ka veidi jahu.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee