Küpsetised

Marmorkeeks 

Linsu, 17. veebruar 2005, 17:16
Suussulav keeks, mis säilib mitu päeva.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
375 g võid
250 g suhkrut
1 pk vaniljesuhkrut
5 muna
soola
375 g nisujahu
3 1/2 tl küpsetuspulbrit
125 ml piima
5 sl konjakit (1 pits rummi)
LISA:
50 g riivitud shokolaadi
50 g purustatud mandleid
15 g kakaod
25 g suhkrut
4-5 sl piima

Valmistamine
Mikserda kõik taigna ained hästi kokku, vala pool taignast võiga määritud keeksivormi (võta suurem vorm, see tuleb suur keeks!). Teisele taignapoolele lisa shokolaad, mandlid, kakao, suhkur ja piim, sega hästi läbi, vala valgele taignale peale. Nüüd keera kahvliga valget taigent spiraalselt pruuniga ringi. Küpseta 180º C 1 tund. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee