Vene köök

Vene lauatort 

Linsu, 16. jaanuar 2005, 13:54
Maitsev kohupiimatort.

Kogus: ühele

Koostisosad
Tainas:
400 g jahu
200 g võid või margariini
200 g suhkrut
40 g tumedat kakaod
1 muna
1 pk küpsetuspulbrit
Kate:
250 g võid
250 g suhkrut
500 g tihedat kohupiima
3 muna
1 pk vaniljesuhkrut
1 pk vaniljepudingu pulbrit

Valmistamine
Sega kõik taigna ained kätega kokku, suru 2/3 taignast lahtikäivasse koogivormi (ääred ülesse). Katte ained sega järjest kokku ja vala segu taignale. Ülejäänud pruun taigen pudista kohupiima massi peale.  Võid laduda ka tükkidena.  Küpseta 200º C juures u 1 tund. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee