Täidetud kapsas
Kogus: ühele
Koostisosad
1 suur kapsapea
150 g sea-lambahakkliha
100 g riisi
2 sl õli
1 sibul
2 muna
majoraani
valget pipart
soola
Valmistamine
Kapsas õõnestatakse juurikapoolsest otsast alustades, juurikas säilitatakse tulba kujulisena. Kapsa sisu peenestatakse ribadeks. Hakkliha ja sibul pruunistatakse ja ühendatakse peenestatud kapsa ja eelnevalt keedetud riisiga. Lastakse jahtuda, lisatakse maitseained ja munad. Kapsas täidetakse ja avause peale pannakse kaanena kapsajuurikas, kinnitatakse puutikuga või nööriga kokanõela abil. Seejärel keedetakse kapsapead soolaga maitsestatud vees u 1 tund. Serveeritakse suurel vaagnal, tervena koos lisanditega, tükeldatakse lauda istudes.
Kommentaarid (0)