Väherasvased toidud

Tofu juurviljaga 

Marit, 20. märts 2005, 12:52
Juustu-juurviljaroog

Kogus: ühele

Koostisosad
100g sojajuustu vōi naturaalset kohupiima
1/2 liitrit keeva vett vōi taimeleent
2 porgandit vōi külmutatud juurvilja porrot
sellerijuurt
peterselli
tilli
1-2 sl oliiviõli

Valmistamine
Porgand ja sellerijuur riivida jämedal riivil, porru purustada ja hautada koos vedelikuga 10-15 min. Lisada kuubistatud tofu ja õli. Hautada veel madalal kuumusel 5 min. Lisada maitseroheline ja lasta kaane all mõni minut "tõmmata".

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee