Küpsetised

Apelsinikeeks 

triinu, 28. detsember 2004, 09:09
Apelsinimaitseline keeks

Kogus: ühele

Koostisosad
180 g väherasvast 45% margariini
135 g suhkrut
näputäis soola
3 muna
1 apelsin
1 sidrun
5 tl jahvatatud mandleid
240 g jahu
80 g tärklist
4 tl küpsetuspulbrit
60 g vähekalorilist apelsinikeedist
apelsinikooreribasid

Valmistamine
Valmistusviis
Vahusta margariin suhkru ja soolaga.
Löö ükshaaval juurde munad.
Riivi apelsini- ja sidrunikoor, pressi mahl välja.
Sega riivitud apelsini- ja sidrunikoor ning mandlid muna-margariinisegu hulka.
Sega jahu, tärklis ja küpsetuspulber, sõelu vaheldumisi mahlaga taina hulka.
Tõsta tainas küpsetuspaberiga kaetud 26 cm pikkusesse keeksivormi ja küpseta eelsoojendatud 180º praeahjus 55 minutit.
Kuumuta apelsinikeedis ja võõpa jahtunud koogile.
Kaunistai apelsinikooreribadega.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee