Lõunasöögi retseptid

Pajaroog apelsiniga 

triinu, 28. detsember 2004, 09:02
Liharoog apelsiniga

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g ribadeks lõigatud sealiha
1 porru 1 sl margariini 2 tomatit
1 sl mangochutney´t
1 1/2 dl apelsinimahla
1 tl karrit
1/2 tl soola
kaunistuseks apelsiniviilud

Valmistamine
Mangochutney valmistamiseks soojenda keemiseni 1 dl vett, lisa 3 spl suhkrut ning 1 dl valge veini äädikat. Lisa kuubikuteks tükeldatud 1/2 kollast ja 1/2 rohelist paprikat ning 1 punane chilli. Sega pidevalt. 10 min pärast lisa õhukesteks viiludeks tükeldatud 1 õun ja 1 mango. Lase segul keeda u 15 mn tasasel tulel. Jahtunud hoidis säilita purgiga külmutuskapis. Pese porru ja lõika ribadeks. Sulata pool rasvast pannil ning pruunista selles liharibad. Tõsta pruunistatud liha potti. Kuumuta porru ülejäänud rasvas ning lisa samuti potti. Lõika tomatid suuremateks tükkideks ja lisa potti. Maitsesta mangochutney, apelsinimahla, karri ja soolaga. Lase u 20 min haududa. kaunista toit õhukeste apelsiniviiludega.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee