Lõunasöögi retseptid

Sealiha mustikakastmega 

Toidutare, 6. august 2005, 09:28
Ahjus küpsetatud paneeritud sealiha mustikakastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
12.5 g nisujahu
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
sool
Must pipar
125 g kondita sealiha
12.5 g sulatatud või
50 g *värsked mustikad
0.5 sl pruun suhkrusiirup
0.125 tl Kaneel (jahvatatud)
0.125 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
Must pipar
sool

Valmistamine
Sega jahu, paprikapulber, sool ja pipar kokku. Paneeri lihatükid jahusegus, aseta õliga määritud küpsetusplaadile ning pintselda sulatatud võiga üle. Küpseta praeahjus 160°C juures 30 minutit. Sega mustikatest, muskaatpähklist, siirupist, kaneelist, soolast ja piprast kaste. Kasta sellega liha küpsemise ajal paar korda. Küpseta liha kuldpruuniks. Serveeri koos ahjukartulite ja värske salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee