Hommikusöögi retseptid

Pistaatsiabroiler 

Triinu, 6. august 2005, 07:42
Maitsev kanakaste pähklitega

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 sl Või
0.25 tk Broiler
0.375 dl Valge vein
0.75 tk Puljongikuubik
3.75 dl Vesi
0.25 sl Koriander
0.125 tk Sidrun
0.25 sl Maisijahu
0.75 dl Rõõsk koor
10 g Pistaatsiapähkel
Sool
Must pipar

Valmistamine
Kuumuta potis rasvaine ja pruunista broileritükke igast küljest u 5 minutit. Lisa valge vein, kanapuljong. Maitsesta koriandri, soola ja pipraga ning pigista sidrunist mahl potti. Lase kõik keema ja hauta kaane all u 1 tund. Tõsta broileritükid leemest teise nõusse ja hoia soojas. Sega maisijahu rõõsa koorega ja kalla potti. Sega läbi ning lase paar minutit keeda. vala kaste broileritükkidele. Haki pistaatsiapähklid ja raputa vahetult enne serveerimist broileritükkidele.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee