Väherasvased toidud

Kerge eine 

triinu, 3. jaanuar 2005, 09:37
Kerge eine kalast

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
koha-, siia- või ka mintaifileed
rohelist salatit
porrusibulat
paprikat
tilli
veidi võid, soola Felixi kalakastet
KAUNISTUSEKS:
paprikat
tilli

Valmistamine
Kohafilee lõigata portsjonitükkideks (mintaifileedest keerata rosetid). Panna kala topelt fooliumitükile, servad üles keerata. Lisada noaotsatäis võid, mõõdukalt soola ja julgelt tilli. Seejärel fooliumipambud kinni voltida ja grillida leebes kuumuses umbes 20 minutit - kuni kala küps. Taldrikule esmalt salatiports, selle keskele väike tilk Felixi kalakastet ja sinna kalapala. Iluks paprikaribasid ja veel tilli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee