Linnuliha retseptid

Kana kastmes 

Triinu, 28. detsember 2004, 09:00
Maitsev pajaroog köögiviljaga

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30 minutit + 1-2 tundi kanaliha marineerida.

Koostisosad
500 g linnuliha (kana, kalkun)
1/3 klaasi sojakastet
1 tl suhkrut
1 porgand, 1 paprika, 1 suvikõrvits või 500 g valmis köögiviljasegu vastavalt enda maitsele
100 g FELIXi Sweet China Sauce'i (soe magushapu kaste)
2 tl õli

Valmistamine
Lõika liha ribadeks, kalla peale suhkruga segatud sojakaste ning jäta marineerima 1-2 tunniks. Kalla õli kuumale pannile ja prae liha 3-5 minutit. Kalla ribadeks lõigatud köögivili või valmis külmutatud köögiviljasegu pannile liha juurde ning lisa kaste. Hauta segu mõni minut pidevalt segades kuni köögivili on küps.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee