Linnuliha retseptid

Nuudli-kanaroog 

Pille Enden, 19. august 2008, 09:02
Nuudli-kanaroog Jaan Heinmaa
Äärmiselt kiiresti valmiv pajaroog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Porrulauk
1 sl Õli
400 g Kanahakkliha
200 g nuudlid
5 dl Kanapuljong
1 sl Hele sojakaste
150 g Šampinjonid
1 sl Või

Valmistamine
Pruunista viilutatud porru pannil kuumas õlis. Lisa kanahakkliha, pruunista ja vala kastrulisse. Lisa nuudlid, puljong ja sojakaste.Hauta nõrgal kuumusel 7–8 minutit. Samal ajal viiluta seened ja pruunista võis.Vala seened potti, sega kõik läbi ja kuumuta veel 5 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee