Linnuliha retseptid

Prantsuse brunch 

Triinu, 28. veebruar 2008, 16:40
Broilerifilee omletiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
broilerifileed
kanamune
shampinjone
rohelist salatit
värsket kurki
rohelist paprikat
paprikapulbrit, karrit, soola
Felixi küüslaugukastet

Valmistamine
Paprika ja soolaga kergelt maitsestatud filee kastetakse lahtiklopitud, karriga maitsestatud kanamunasegusse. Broileripala praetakse vähese õliga, kuni pind tõmbub kuldpruuniks. Kui filee on peaaegu valmis, lisatakse pannile järelejäänud munasegu ja praetakse kiiresti nagu pisike omlett. Taldrikule esmalt salatileht, kurgiviilud ritta, paprikaribad kuhja, keskele broilerifilee ja šampinjoniviiludega omletitorbik. Mahlasust toetab ja pikantsust lisab Felixi küüslaugukaste.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee