Väherasvased toidud

Kevadine linnupete 

triinu, 28. detsember 2004, 08:36
Segasalat.

Kogus: ühele

Koostisosad
kooritud krevette
keedetud broileriliha
rohelist salatit
porrusibulat
värsket kurki
vutimune
Felixi salatikastet

Valmistamine
Broileriliha ja värske kurk lõigatakse õhukesteks ribadeks. Roheline salat rebitakse suupärasteks tükkideks ja sätitakse vaagnale kõige alumiseks kihiks. Sellele puistatakse porrurattad ja kanalihatükid. Nüüd mõned lusikatäied salatikastet, mis kohe broileriga tegelema hakkab. Siis kiht kurgiribasid ja kõige otsa krevetid ning vutimunapoolikud. Iga sööja lisab oma portsule veel just niipalju Felixi salatikastet, kui tahab.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee