Kana köögiviljadega
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
250 g kondita ja nahata broileriliha
1 tl soola
pool lahtiklopitud munavalget
2 tl vähese veega pastaks segatud maisijahu
4 sl praadimisõli
6-8 leotatud iitakiseent (kultuurseened)
115 g purk konserveeritud bambusevõrseid, tükeldamata
100 g äralõigatud otstega suhkruhernekaunu
1 lühikesteks juppideks lõigatud suvisibul
mõned viilud kooritud ingverijuurt
1 tl pruuni suhkrut (fariinsuhkrut)
1 sl heledat sojakastet
1 sl riisiveini või kuiva errit
veidi seesamiõli
Valmistamine
Lõika kanaliha 2-3 cm suurusteks õhukesteks viiludeks. Sega väikeses kausis kokku jahupasta, sool ja munavalge ning paneeri selles lihatükid. Kuumuta õli wokis, prae kanatükke pidevalt segades keskmisel kuumusel 30 sekundit, tõsta siis suure vahukulbiga pannilt ära ja hoia soojas. Pane pannile seened, bambusevõrsed, suhkruherned, sibula- ja ingveritükid ning prae segades 1 minut kõrgel kuumusel. Lisa suhkur, sool ja kanatükid. Sega hästi läbi, siis kalla pannile sojakaste ja vein. Sega veel kord läbi, piserda seesamiõliga ja serveeri kohe.
Kommentaarid (0)