Linnuliha retseptid

Kana köögiviljadega 

triinu, 30. detsember 2004, 10:10
Wok-roog, hiina rahvustoit

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g kondita ja nahata broileriliha
1 tl soola
pool lahtiklopitud munavalget
2 tl vähese veega pastaks segatud maisijahu
4 sl praadimisõli
6-8 leotatud šiitakiseent (kultuurseened)
115 g purk konserveeritud bambusevõrseid, tükeldamata
100 g äralõigatud otstega suhkruhernekaunu
1 lühikesteks juppideks lõigatud suvisibul
mõned viilud kooritud ingverijuurt
1 tl pruuni suhkrut (fariinsuhkrut)
1 sl heledat sojakastet
1 sl riisiveini või kuiva šerrit
veidi seesamiõli

Valmistamine
Lõika kanaliha 2-3 cm suurusteks õhukesteks viiludeks. Sega väikeses kausis kokku jahupasta, sool ja munavalge ning paneeri selles lihatükid. Kuumuta õli wokis, prae kanatükke pidevalt segades keskmisel kuumusel 30 sekundit, tõsta siis suure vahukulbiga pannilt ära ja hoia soojas. Pane pannile seened, bambusevõrsed, suhkruherned, sibula- ja ingveritükid ning prae segades 1 minut kõrgel kuumusel. Lisa suhkur, sool ja kanatükid. Sega hästi läbi, siis kalla pannile sojakaste ja vein. Sega veel kord läbi, piserda seesamiõliga ja serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee