Küpsetised

Hakklihatäidis pirukale 

Mari, 30. detsember 2004, 09:52
Pirukatäidis.

Koostisosad
400-500 g veisehakkliha
1 muna
2 sl tomatipüreed
2 sl hapukoort
1 sl riivsaia
soola
pipart
1 sl hakitud petersellilehti
1 sl hakitud murulauku või rohelist sibulat
150 g juustu
2 sl toiduõli

Valmistamine
Hakkliha segatakse tomatipüree, hapukoore, muna, riivsaia ja peenestatud maitserohelisega ning maitsestatakse soola ja pipraga.
Täidis pannakse ühtlase kihina õliga pintseldatud pirukapõhjale.
Juust lõigatakse väikesteks kolmnurkadeks ja torgatakse väikeste vahedega hakklihakattesse, määritakse toiduõliga ning lastakse kerkida.
Küpsetatakse keskmise kuumusega ahjus 25-30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee