Lambaliha retseptid

Pilaff (1)

Ruth, 27. detsember 2004, 09:19
Riisitoit lambalihaga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g lamba rinna -või küljeliha(suurepäraselt sobib ka sealiha)
1 sl rasvainet
1-2 sibulat
1 porgand
2-3 sl tomatipüreed
soola
½ tl suhkrut
pipart
3 kl vett või lihaleent
1 kl riisi

Valmistamine
Liha lõigata kuubikuteks, pruunistada kuumas rasvas. Lisada tükeldatud sibulad ja porgandid, tomatipüree, pipar, sool, suhkur, vesi ja hautada kaane all nõrgal tulel. Poolpehmele lihale lisada pestud riis ja hautada valmimiseni.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee