Lõunasöögi retseptid

Aiapidaja ühepajaroog 

Ruth, 27. detsember 2004, 09:15
Ūhepajatoit veiselihaga

Kogus: ühele

Koostisosad
8 kartulit
1 kaalikas
5 porgandit
veerand kapsapead
400 g veisehakkliha
1 porru
4 tomatit
3 paprikat
soola
hakklihamaitseainet
peterselli

Valmistamine
Lõika kartulid, porgandid ja kaalikas kuubikuteks. Tükelda kapsas ja pane kõik vähese veega keema. Kuumuta hakkliha pannil kahes jaos kiiresti läbi. Lisa tükeldatud tomat, paprikad, porrulauk ning hauta madalal kuumusel, kuni köögivili on pehme. Maitsesta segu üsna tugevasti ja lisa pisut soola. Kui teise poti aedvili on pehmeks keenud, vala kõik kokku ja sega hästi läbi. Lisa peenestatud petersell, kuumuta veel paar minutit ning serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee