Linnuliha retseptid

Kanakoivad mee ja sinepiga 

Ruth, 27. detsember 2004, 09:14
Serveeri riisi ja salatiga

Kogus: ühele

Koostisosad
8 kanakoiba
60 g sulatatud võid
4 sl mahedamat sinepit
4 sl mett
2 sl sidrunimahla
1 sl paprikapulbrit
2 sl mooniseemneid
soola
pipart

Valmistamine
Lao kanakoivad küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile, jättes lõigatud küljed esialgu üles. Sega omavahel kokku kõik ülejäänud ained peale mooniseemnete ja pintselda koivad seguga üle. Küpseta 200 kraadi C juures 15 minutit. Keera koivad ringi, pintselda järelejäänud kastmega ja raputa peale mooniseemned. Küpseta veel 15 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee