Nuudlisupp lihaga
Kogus: ühele
Koostisosad
6 varretäit rohelist sibulat ribadena
2 keskmist porgandit ribadena
350 g pehmet vasika -või loomaliha ribadena
2 spl õli
1-2 küüslauguküünt purustatuna
2,5 cm pikune tükk värsket ingverit koorituna ja peeneks hakituna
peotäis hakitud või viilutatud seeni (sobivad ampinjonid, kukeseened, puravikud)
u 1,5 liitrit loomalihapuljongit
3 sl sojakastet
4 sl sherrit või portveini
75 g kiirkeedunuudleid
75 g külmutatud spinatit(võib ka ära jätta)
soola
pipart
Valmistamine
Pruunista õlis liharibad ning aseta kõrvale. Prae kergelt porgand, sibul, küüslauk ja ingver (lisa õli kui tarvis), lisa liharibad, puljong, soja ning sherri. Lase supil keema minna, maitsesta soola ja pipraga. Keeda nõrgal tulel kuni liha on pehme. Lisa seened, spinat ning munanuudlid. Maitsesta vajadusel veel enne laualeandmist soola ja pipraga.
Kommentaarid (0)