Lõunasöögi retseptid

Nuudlisupp lihaga 

Ruth, 27. detsember 2004, 09:12
Maitsev supp

Kogus: ühele

Koostisosad
6 varretäit rohelist sibulat ribadena
2 keskmist porgandit ribadena
350 g pehmet vasika -või loomaliha ribadena
2 spl õli
1-2 küüslauguküünt purustatuna
2,5 cm pikune tükk värsket ingverit koorituna ja peeneks hakituna
peotäis hakitud või viilutatud seeni (sobivad šampinjonid, kukeseened, puravikud)
u 1,5 liitrit loomalihapuljongit
3 sl sojakastet
4 sl sherrit või portveini
75 g kiirkeedunuudleid
75 g külmutatud spinatit(võib ka ära jätta)
soola
pipart

Valmistamine
Pruunista õlis liharibad ning aseta kõrvale. Prae kergelt porgand, sibul, küüslauk ja ingver (lisa õli kui tarvis), lisa liharibad, puljong, soja ning sherri. Lase supil keema minna, maitsesta soola ja pipraga. Keeda nõrgal tulel kuni liha on pehme. Lisa seened, spinat ning munanuudlid. Maitsesta vajadusel veel enne laualeandmist soola ja pipraga.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee