Väherasvased toidud

Kanasalat 

Toidutare, 27. detsember 2004, 08:58
Kerge eine

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
90 g kanafileed
25 g mozzarellajuustu
2 viilu kergelt röstitud saia
pool küuØslauguküuØnt
3 noort mugulsibulat
2 tomatit
u 10 cm lavakurki
basiilukulehti
1 sl palsamäädikat
2 tl peterselli
1 tl taimeōli
kappareid

Valmistamine
Maitsesta kanafilee soola ja pipraga, lõika ribadeks ja prae ilma rasvata. Lõika sai ja juust kuubikuteks. Purusta küüslauguküüs, haki peeneks köögiviljad. Sega basiilikulehed, palsamäädikas, petersell ja taimeõli. Sega kõik komponendid omavahel ning puista peale kappareid. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee