Lõunasöögi retseptid

Sealihaguljašš 

Toidutare, 28. veebruar 2008, 13:34
Kerge sealiharoog

Kogus: ühele

Koostisosad
125 g seafileed
2 porgandit
1 porrulauk
150 g šampinjone
1 tl taimeōli
150 ml köögiviljapuljongit
(0,5 tl pulbrist)
1 sl sojakastet
1 sl kastmepaksenduspulbrit
karrit
soola
pipart
6 sl keedetud riisi
hakitud peterselli

Valmistamine
Lõika sealiha tükkideks, tükelda seened ja lõika porgand ja porrulauk peeneteks ribadeks ning prae taimeõlis. Sega puljong, sojakaste, kastmepaksenduspulber ja karri. Vala pannile, maitsesta soola ja pipraga. Puista peale hakitud peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee