Lõunasöögi retseptid

Raguu 

Toidutare, 27. detsember 2004, 08:40
Raguu kodulinnu subproduktidest

Kogus: ühele

Koostisosad
400 - 500 g subprodukte (süda, maks vōi pugu)
soola
pipart
1-2 loorberilehte
2 kl vett vōi puljongit
2 porgandit
1 petersell
1-2 sibulat
1-2 sl tomatipüreed
1 sl jahu
2 sl rasvainet
1-2 sl hapukoort

Valmistamine
Prae puhastatud ja pestud subproduktid rasvaines, lisa sool, tomatipüree, jahu ja prae veel kord kergelt läbi. Lisa kuum vesi või puljong ja hauta kaane all u 30 minutit. Seejärel lisa ribastatud köögiviljad, pipar, loorber ja sega ning jätka hautamist, kuni toit on pehme.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee