Väherasvased toidud

Spargelkapsa vormiroog 

Toidutare, 16. jaanuar 2005, 13:09
Põhiroog kaalukatele

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g spargelkapsast
3 keedetud kartulit
4 taist suitsu-keedu singiviilu
160 ml rasvata piima
2 sl sulatatud juustu (kuni 25% rasva)
2 tl sinepit
muskaati
soola

Valmistamine
Hauta spargelkapsaõisikud vees poolpehmeks. Lõika kartulid kuubikuteks, sink ribadeks. Aseta kihiti ahjuvormi. Kuumuta piim keemiseni, sulata selles sulatatud juust. Maitsesta sinepi, muskaatpähkli ja soolaga ning vala köögiviljadele. Küpseta 200 kraadi C juures u 20 minutit. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee