Nädala kook

Šokolaadikaste fondüüle 

Toidutare, 28. veebruar 2008, 13:16
Šokolaadisõpradele.

Koostisosad
170 g Fazeri tumedat Blockshokolaadi
3 spl konjakit 1 dl 30% rõõskakoort
( toatemperatuuril )

Valmistamine
Sulata šokolaaditükid veevannis või mikrolaineahjus vastavalt pakendi juhisele (veevanni kohal sulatades jälgi, et vett ei satuks šokolaadi hulka). Lisa sulanud šokolaadile vähehaaval segades konjak ja koor, kuni on saavutatud ühtlane tulemus. Tõsta eelsoojendatud emaileeritud nõus lauale - pole vajadust eraldi laual kuumutada, kuna šokolaadi temperatuur ei tohiks ületada 50 kraadi.  Serveeri näiteks Fazeri marjamaitselise marmelaadi, pehmete vahukommide, kuivatatud puuviljade või tiramisuküpsistega. Soovi korral võib fondüüle lisada purustatud pähkleid või Marianne Crushi (purustatud piparmündikaramelli ja šokolaadi kompvek).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee