Küpsetised

Šokolaadi-toorjuustukook piparkoogiga 

triin, 28. veebruar 2008, 12:34
Piparkoogitort.

Koostisosad
250 g piparkooke
30 g sulatatud kvaliteet vöid
5 dl paksemat hapukoort
400 g Fazeri valget Blockshokolaadi
suhkrut a la Meira
vaniljesuhkrut
2 dl 35 % koort

Valmistamine
Purusta piparkoogid (blenderis või käsitsi) ja sega kokku sulavõiga. Võta 1 sööja kohta brüleekreemi vorm ja jaota ühtlaselt segu vormi põhjale, vajuta kergelt kokku. Vahusta vahukoor suhkruga, lisa umbes 1 tl vanillsuhkrut. Sulata valge šokolaad mikrolaineahjus või vesivannis vastavalt pakendil olevale juhisele. Vala kaussi hapukoor, sega vähehaaval juurde sulanud šokolaad ja lõpuks vahukoor. Vala segu piparkoogipõhjale ja aseta 1 tunniks külma. Juurde serveeri erinevaid marju
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee