Kalatoitude retseptid

Demerara-soolalõhe 

DanSukker, 13. august 2009, 12:30
Lihtne lõhe soolamine.

Koostisosad
1/2 dl Demerara suhkrut
1/2 dl soola
10 purustatud valge pipra tera
3-4 dl värsket jämedalt hakitud tilli
1 lõhefilee

Valmistamine
Puhasta ja kuivata lõhefilee. Sega kokku sool, suhkur ja pipar ning hõõru segu fileele. Kata madalaservalise nõu põhi tilliga. Tõsta filee nõusse (nahk allpool). Kata filee ülejäänud tilliga.
Kata nõu kilega ja pane 48 tunniks külmikusse. Keera selle aja jooksul kala mõned korrad ringi.
Serveeri õhukesi fileelõike koos magusa sinepikastme, värske tilli ja sidruniviiludega.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee