Lõunasöögi retseptid

Chili sin carne 

Triinu, 16. detsember 2004, 10:14
Lihata oaroog

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sibulat
3 küüslauguküünt
2 sl õli
1 sl tšillimaitseainet või 0,5 tl Cayenne’i pipart
2 porgandit
1 suur kollane või roheline paprika
1 purk purustatud tomateid
1 leemekuubik
0,5 dl vett
1 tl soola
1 purk punaseid ube soolvees

Valmistamine
Kuumuta peenestatud sibul ja küüslauk õlis madalal kuumusel mõned minutid. Lisa õhukesteks poolrõngasteks lõigatud porgand ja kuubistatud paprika ja kuumuta segades veel mõni minut. Raputa peale tshillimaitseaine, sega läbi ja kuumuta segades veel veidi. Lisa vesi, pudendatud leemekuubik, tomatihoidis ja sõelal hoolega loputatud ja nõrutatud oad. Hauta väikesel kuumusel 20 minutit. Kohe hautamise alguses võid lisada ka õlis läbikuumutatud hakkliha; sellisel juhul saab roog nimeks chili con carne ehk lihaga oaroog.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee