Chili sin carne
Kogus: ühele
Koostisosad
2 sibulat
3 küüslauguküünt
2 sl õli
1 sl tillimaitseainet või 0,5 tl Cayenne’i pipart
2 porgandit
1 suur kollane või roheline paprika
1 purk purustatud tomateid
1 leemekuubik
0,5 dl vett
1 tl soola
1 purk punaseid ube soolvees
Valmistamine
Kuumuta peenestatud sibul ja küüslauk õlis madalal kuumusel mõned minutid. Lisa õhukesteks poolrõngasteks lõigatud porgand ja kuubistatud paprika ja kuumuta segades veel mõni minut. Raputa peale tshillimaitseaine, sega läbi ja kuumuta segades veel veidi. Lisa vesi, pudendatud leemekuubik, tomatihoidis ja sõelal hoolega loputatud ja nõrutatud oad. Hauta väikesel kuumusel 20 minutit. Kohe hautamise alguses võid lisada ka õlis läbikuumutatud hakkliha; sellisel juhul saab roog nimeks chili con carne ehk lihaga oaroog.
Kommentaarid (0)