Toidukordade retseptid

Rukkipiparkoogid 

Triinu, 16. detsember 2004, 10:15
Piparkoogid rukkijahust

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g võid või margariini
0,5 kl suhkrut
0,5 kl mett
2 tl kaneeli
1 tl jahvatatud vürtsi
1 tl riivitud apelsini- või sidrunikoort
2 muna
3 kl rukkijahu või 1 kl rukki- ja 2 kl nisujahu
1 tl söögisoodat

Valmistamine
Või, suhkur, mesi ja maitseained keedetakse läbi, jahutatakse. Klopitakse hulka munad ja soodaga segatud jahu. Järgmisel päeval küpsetatakse piparkoogid.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee