Rukkipiparkoogid
, 16. detsember 2004 10:15
Piparkoogid rukkijahust
Kogus: ühele
Koostisosad
150 g võid või margariini
0,5 kl suhkrut
0,5 kl mett
2 tl kaneeli
1 tl jahvatatud vürtsi
1 tl riivitud apelsini- või sidrunikoort
2 muna
3 kl rukkijahu või 1 kl rukki- ja 2 kl nisujahu
1 tl söögisoodat
150 g võid või margariini

0,5 kl suhkrut
0,5 kl mett
2 tl kaneeli
1 tl jahvatatud vürtsi
1 tl riivitud apelsini- või sidrunikoort
2 muna
3 kl rukkijahu või 1 kl rukki- ja 2 kl nisujahu
1 tl söögisoodat
Valmistamine
Või, suhkur, mesi ja maitseained keedetakse läbi, jahutatakse. Klopitakse hulka munad ja soodaga segatud jahu. Järgmisel päeval küpsetatakse piparkoogid.