Lihatoidu retseptid

Seapeasült 

triinu, 16. detsember 2004, 10:02
Jõulutoit.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg seapead
1 kg seajalgu
1 kg vasikaliha
6 - 7 liitrit vett
1 - 2 koorega sibulat
peterselli
tükike sellerit
1 porgand
15 pipratera
10 vürtsitera
2 loorberilehte
soola

Valmistamine
  Pestud ja tükeldatud liha pannakse külma veega keema, nii et vesi liha katab. Pärast vahuvõtmist lisatakse maitsejuured ja sibul ning keedetakse nõrgal tulel, kuni liha on kondi küljest lahti löönud. Keetmise lõpupoole lisatakse sool ja vürtsid. Süldiliha tükeldatakse, segatakse kurnatud keeduleemega, kuumutatakse uuesti keemiseni ja tõstetakse külma veega uhutud kaussidesse hanguma.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee