Magustoidud
16. jaanuar 2005, 13:07

Piparkoogi-kohvitort

Küpsetis kaalukatele.

Koostisosad
12 tükki
160 g piparkooke
90 g väherasvast margariini
50 g riivitud mõrušokolaadi
450 g kuni 20%-st toorjuustu
150 g maitsestamata jogurtit
2 tl lahustuvat kohvi
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
1 pakk punast tordi˛eleed
3 sl suhkrut
250 ml vett
1 tl kakaopulbrit

Valmistamine
 Purusta piparkoogid. Sega margariin piparkoogipuru ja shokolaadiga ja aseta küpsetuspaberiga kaetud 26 cm läbimõõduga tordivormi. Suru tihedalt vastu põhja. Sega toorjuust ja jogurt lahustuva kohviga, maitsesta suhkruasendajaga. Kuumuta tordi zhelee, suhkur ja vesi keemiseni ja lisa kohvikreemi hulka. Võõpa kohvikreem tordipõhjale, aseta tort umbes 3 tunniks külmkappi. Enne serveerimist puista üle kakaopulbriga.