Toidukordade retseptid

Jõulutähed 

triinu, 15. detsember 2004, 21:08
Maitsvad saiakesed jõululauale

Kogus: ühele

Koostisosad
200 gnisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
200 g margariini või võid
1 dl vett (või koort)
TÄIDIS:
õuna- või ploomikeedist
MÄÄRIMISEKS:
muna

Valmistamine
  Küpsetuspulber segada jahu sisse. Margariin või või näppida käte vahel jahu hulka. Lisada vesi (koor) ja segada ained kiiresti taignaks. Sõtkuda võimalikult vähe, et taigen ei muutuks sitkeks. Lasta taignat seista veidi aega külmas. Rullida taigen umbes ½ cm paksuseks ja lõigata sellest ruudud (küljepikkusega 8 cm), mille igasse nurka teha sisselõige. Iga ruudu keskkohta panna kas õuna- või ploomikeedist ning keerata üle nurga tähekesed keskele kokku. Määrida munaga, küpsetada ahjus 230°C juures.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee