Lambaliha retseptid

Lambakarri maitsestamata jogurtiga 

Angeelika Kang, 10. veebruar 2009, 10:07
Lambakarri maitsestamata jogurtigaFoto: Jaan Heinmaa
Vürtsikas aasiapärane lambalihast hautis, mille muudab kreemjaks maitsestamata jogurt. Lambaliha asemel võid kasutada ka veiseliha.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg Lambaliha
2 sl Või
2 sl Punane karripasta
800 g Purustatud tomatid
4 dl köögiviljapuljong
1 sl laimimahl
2 dl Maitsestamata jogurt
sool, pipar
1 peotäis Värske hakitud koriander
SERVEERIMISEKS
basmati- või jasmiiniriis

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks. Sulata kastrulis või ja pruunista selles liha mõni minut. Sega juurde karripasta ja kuumuta veel paar minutit. Lisa tomatid ja puljong. Sega läbi ja hauta tasasel tulel kaane all tund aega. Maitsesta laimimahla,jogurti, soola ja musta pipraga. Puista üle hakitud koriandriga ja serveeri keedetud riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee