Kiudainerikkad toidud

Mandliküpsised 

Toidutare, 10. veebruar 2009, 09:55

Koostisosad
200 g Mandlid (jahvatatud)
175 g Või
GLASUUR
2 dl Tuhksuhkur (maasikamaitseline)
1 -2 tl Vesi (keev)
2.5 dl nisujahu
1 dl Suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur

Valmistamine
Sega kokku jahvatatud mandlid, jahu, suhkur ning vanillsuhkur. Lõika või väikesteks tükkideks ning näpi kuivainete hulka. Lase tainal külmikus vähemalt 1 tund seista. Rulli tainas jahusel pinnal u ½ cm paksuseks, lõika koogivormi või noa abil südamekujulised tükid ning aseta need küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Küpseta ahju keskmises osas 175 kraadi C juures u 10 minutit. Jahuta. Sega kokku glasuuri koostisained ning kata küpsised glasuuriga.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee