Koorekaramellipralineed
Kogus: ühele
Koostisosad
100 g piimaokolaadi
KOOREKARAMELL:
1 dl rõõska koort (35%)
½ dl heledat siirupit
½ dl suhkrut
väikseid kompvekivorme
1/2 dl šokolaadimaitselist tuhksuhkrut
Valmistamine
Sulata šokolaad veevannil või madalal võimsusel mikrolaineahjus. Vala väike kogus sulatatud šokolaadi kompvekivormidesse ning vooderda, vorme käes keerutades, nende seinad ja põhi šokolaadiga. Valmista koorekaramell: sega kõik koostisained kokku mikrolaineahjukindlas vormis. Kuumuta segu 600 W juures 5 minutit. Sega, ja kuumuta veel 2-3 minutit. Segu võib valmistada ka paksupõhjalises potis. Lase karamellisegul jahtuda, siis vala see vormidesse ja kata sulatatud šokolaadiga.
Kommentaarid (0)