Kiudainerikkad toidud

Vanaema jõulumartsipan 

Triinu, 15. detsember 2004, 12:33
Jõulumaiustus.

Koostisosad
1 dl rõõska koort (35%)
½ dl jahu
50 g jahvatatud mandleid
300 g šokolaadi-, maasika- või sidrunimaitselist tuhksuhkrut

Valmistamine
Lase rõõsk koor ning jahu keema tõusta, segu samas pidevalt kloppides. Jahuta, lisa jahvatatud mandlid.
Lõpuks pane hulka tuhksuhkur ja sega, kuni martsipanimass on muutunud vetruvaks. Ja ongi kõik. Nii lihtsalt see käibki. Martsipanist võid valmistada erinevaid maiustusi, nii kujukesi kui pralineesid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee