Linnuliha retseptid

Täidetud broiler 

Triinu, 16. detsember 2004, 10:18
Seentega täidetud broiler salatiga

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg broilerit
1-1,5 klaasi soolatud männiriisikaid
1 õun
1 sl õli
1 väike sibul
SALATIKS:
4 porgandit
rosinaid
mahla või majoneesi või 1 peet
Hellmansi majoneesi
üks küüslauguküüs.

Valmistamine
Kilone broiler 1-1,5 klaasi soolatud männiriisikaid 1 õun 1 sl õli 1 väike sibul. Hõõru pestud broilerit seest ja väljast soola ja punase pipraga. Leota soolaseeni ja haki need koos sibulaga peeneks. Prae seened ja sibul õlis kergelt läbi. Lõika õun viiludeks. Täida broileri kõht õunalõikude ning seene-sibulaseguga ja õmble kinni. Küpseta ahjus, kasta aeg-ajalt kanast imbunud mahlaga või pintselda õliga. Küpsemiseks kulub keskmiselt tund. Lisandiks keeda riis ja enne serveerimist sega juurde peene riiviga riivitud toores porgand.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee