Lõunasöögi retseptid

Suitsukarbonaad 

Triinu, 16. detsember 2004, 10:13
Suitsukarbonaad õunte ja puuviljakastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 g suitsukarbonaadi
1 sibul (60-80 g)
1 sl margariini
2 sl mädarõigast
1 sl sidrunimahla
hapukas õun
soola
pipart
punet
majoraani

Valmistamine
  Karbonaad lõigata viiludeks ja grillida, maitsestada ürdi, pipra ja soolaga. Sibulad hakkida ja kuumutada margariinis poolpehmeks. Lisada sidrunimahl, sool, pipar ja hautada veel veidi ning lõpuks segada hulka mädarõigas. Õun koorida, eemaldada südamed, lõigata 2 cm paksusteks ketasteks ja kergelt grillida. Tõsta õunaviilud lihale ja panna õuntele sibulasegu. Tõsta toit küpsetusahju ja kuumutada 125º C juures 10 min. Lõpuks puistata peale majoraan või pune ja serveerida meelepärase lisandiga. Juurde pakkuda kas ahjukartuleid või küpsetusahjus pruunistatud keedukartuleid, millele võib lisada kartulimaitseainet.  Keedetud kartul.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee