Hommikusöögi retseptid

Jõulusinep 

Triinu, 15. detsember 2004, 11:51
Lisand lihatoitudele

Kogus: ühele

Koostisosad
50 g sinepipulbrit
2 sl suhkrut
2 tl tärklist
0,5 kl 35%-list rõõska koort
(1 muna)
äädikat (või 2 sl konjakit)

Valmistamine
Kõik ained segatakse paksu põhjaga potis ja kuumutatakse segu kuni keemaminekuni. Segada tuleb kogu aeg, muidu kõrbeb sinep põhja. Maitsestatakse äädika või konjakiga, soovi korral võib lisada peenestatud kodumaiseid maitsetaimi. Jõulusinep pannakse purki ja lastakse laagerduda paar päeva jahedas kohas. Magus lahja õunasinep saadakse, kui sinepile lisatakse õunakastet.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee