Linnuliha retseptid

Täidetud broilerifilee 

Ruth, 15. detsember 2004, 20:40
Seenetega täidetud kanafilee.

Kogus: ühele

Koostisosad
125 g maitsestamata broileri rinnafileed
170 g šampinjone või muid seeni
50 g 9% Valio Olympia Kevyti ürdimaitselist sulatatud juustu
3 sl hakitud sibulapealseid
0,5 tl soola
0,5 tl jahvatatud musta pipart
2 sl sojakastet

Valmistamine
  Lõika fileedesse pikad praod, nii et moodustuvad taskud. Haki seened ja prae need pannil kuni vedelik on ära auranud. Lisa sulatatud juust, roheline sibul, sool pipar. Kuumuta ja jahuta. Täida broileritaskud seguga ja sule kokteilitikuga. Prae taskud teflonpannil kiiresti mõlemalt poolt pruuniks. Tõsta ahjuvormi ja küpseta 200º C ahjus veel 15 minutit. Lõppjärgus niisuta sojakastmega. Kui fileede pind kipub tumedaks muutuma, kata ahjuvorm fooliumiga. Eemalda kokteilitikud.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee