Lambaliha retseptid

Magushapu lambaliha 

Toidutare, 15. detsember 2004, 19:58
Maitsev wok-roog

Kogus: ühele

Koostisosad
350 - 400 g lambaliha
1 sl kollast oakastet
6 dl friteerimisõli
0,5 tl peenelt riivitud kooritud ingverijuurt
pool õhukeselt viilutatud värsket kurki
1 sl heledat sojakastet
1 sl hiina riisiveini võikuiva šerrit
2 sl valget veiniäädikat
2 sl fariinsuhkrut
3 - 4 sl kanaleent või vett
1 sl vähese veega pastaks segatud maisijahu
0,5 tl seesamiõli

Valmistamine
  Lõika liha 2 - 3 cm suurusteks õhukesteks tükkideks Sega kausis oapastaga läbi ning lase vahetevahel segades 30 - 40 minutit maitsestuda. Kalla õli woki või kastrulisse, aja kuumaks. Friteeri liha 30 - 40 sekundit kuni punane värvus kaob. Tõsta suure vahukulbiga välja ja nõruta. Jäta pannile alles paar teelusikatäit õli, pane sinna ingver kurk, sojakaste, veiniäädikas, suhkur, leem, jahupasta ja seesamiõli ning sega ühtlaselt läbi. Kalla juurde liha, sega hoolikalt läbi.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee