Lõunasöögi retseptid

Praetud maksaviilud 

Ruth, 15. detsember 2004, 15:53
Kergelt praetud maksaviilud

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g veisemaksa
praadimisõli
purustatud musta pipart
soola
ürdivõid

Valmistamine
  Eemalda maksalt kiled, lõika 1 cm paksusteks viiludeks ja kuivata köögipaberiga. Prae viilud keskmisest veidi kõrgema kuumusel kiiresti mõlemalt poolt pruuniks. Keskelt võiksid punakaks jääda, sest läbinisti küpseks praetud maks on kuiv ja tuim. Kes pooltoorest maksa ei soovi, võib viilud vedelas hapukoorekastmes läbinisti küpseks hautada. Maitsesta pannilt tõstetud maksaviilud soola ja pipraga, aseta viilule hakitud ürtidega maitsestatud külm võiketas,  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee