Kalatoitude retseptid

Räimekoogid 

Ruth, 15. detsember 2004, 15:48
Maitsev kalaroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg keskmise suurusega räimi
100 g murulaugulisandiga toorjuustu
1 dl hakitud tilli ja murulauku
0,5 tl soola
0,5 tl sidrunupipart
2 dl riivsaia

Valmistamine
  eemalda roogitud kaladelt selgroog ja jaga kalad paaridesse suuruse järgi. Aseta igast paarist üks lauale, nahapool vastu lauda. Tõsta pooltele fileedele juustutupsukesi, raputa peale hakitud ürte. Suru igale fileele tema paariline tugevasti peale, paneeri soola, sidrunipipra ja riivsaia segus. Prae väheses õlis mõlemalt poolt pruuniks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee